Limba română, întrebare adresată de julistar, 9 ani în urmă

Am nevoie urgent despre o compunere despre importanta lecturi di viata noastra. :))))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Nati6
3
Lectura : un cuvant simplu , dar atat de complex . Cand te gandesti la lectura , iti imaginezi o lume proprie , creata dupa bunul plac , un univers prin care te poti detasa de restul lumii .
In primul rand , sunt de parere ca lectura este unul din principalii factori care influenteaza dezvoltarea omenirii , caci , prin lectura , oamenii invata . Astfel , prin acest mod ,ne largim sfera de cunoastere , invatam sa gasim mai usor raspunsurile la intrebarile ce ne determina sa vrem sa stim mai mult . In lumea lecturii suntem noi insine , alaturi de imaginatia care ne poarta pe alte taramuri .
 In alta ordine de idei , a citi inseamna a invata , a-ti ,, hrani " mintea si ochii cu cunoastere si placere .
ETC .

julistar: Mersi
Nati6: Cu placere :)
Răspuns de Ema76
1
Lectura este importata pentru viata noastra pentru ca cu ajutorul ei ne dezvoltam imaginatia . Este mai  frumos sa citesti decat sa vezi filmul . Atunci cand citesti o carte esti intr-o lume a basmelor unde totul devine realitate . " Pentru unii cartea e ca o comoara , pentru altii o povara " acest proverb este adevarat . Multi copii spun ca ei nu citesc , aceasta este o problema majora pentru dezvoltarea tarii . Cel mai bine e sa citesti  fiindca "Literatura este importanta "
Alte întrebări interesante