Limba română, întrebare adresată de alyskumpik2011, 9 ani în urmă

Am si eu nevoie urgent de o compunere de 150-250 de cuvinte in care sa va Imaginați o povestire unde el si ea se iubesc pana la moarte dar lumea rea ii despart ș-apoi mor amandoi ,iar pe mormântul lor răsare câte o floare care suspina in adâncul nopții ! URGENT VA ROGG!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rodi11
3
O fata saraca si frumoasa pe nume Crina a mers la un bal cu o rochie împrumutată de la verișoara ei .Acolo a cunoscut un baiat care i-a cerut sa danseze cu ea .Ea era mai rușinoasă dar a acceptat sa danseze cu el din politete.Băiatul dansa cu ea foarte galant si s-a uitat la el pe furis , iar ochii lui albastri ca cerul au fermecat-o pe loc.
Nu s-au mai vazut o buna bucata de vreme timp in care fata se gândea mereu la băiatul cu ochii azurii. Nu ii cunostea numele pina intr-o zi cand era intr-un magazin mare si l-a revăzut din nou. Băiatul a tot privit-o si pina la urmă a prins curajul sa vorbească cu ea.I-a spus ca-l cheamă Ferdinand, iar ei i se părea un nume amuzant. Au ras si au glumit iar apoi s-au despărțit promitandu-si unul altuia ca se vor mai întâlni.
Dupa mai multe intalniri fata a aflat ca băiatul era dintr-o familie de oameni foarte bogati si atunci a înțeles de unde venea numele lui.Ea i-a spus cu părere de rău sa nu se mai întâlnească pentru ca ea este foarte săracă si nu o vor accepta rudele si ca el ar trebui sa fie cu o fata bogată. Ferdinand a refuzat si i-a spus ca o va duce acasa la el intr-o seara sa o prezinte familiei sa vada si ea ca părinții lui sunt de treabă. Zis si facut au mers la cina iar părinții si sora lui au placut-o foarte mult de vreme ce Crina era o fata gingașă si foarte frumoasa .
Dupa plecarea ei , insa părinții lui l-au intrebat pe Ferdinand unde locuieste Crina, iar cand le-a spus ca in suburbii si ca e foarte săracă , părinții i-au interzis sa o mai vadă. El nu i-a ascultat si s-a întâlnit pe ascuns mereu cu Crina la locul lor de la marginea orasului de unde stăteau pe iarbă si priveau luminile orasului. Bineînțeles ca Ferdinand nu i-a spus Crinei ca părinții nu o acceptă.
Intr-o zi Crina era in oras si a vazut-o pe mama lui si a mers la ea dar mama lui a refuzat sa vorbească cu ea.
Acasa l-a certat pe Ferdinand spunând ca il trimite in Anglia la scoală. Atât de mult a iubit-o pe Crina băiatul încât plîngea in bratele ei cand ii povestea si ca el prefera sa moară decat sa nu o mai vadă niciodată. Amândoi au hotărât sa cumpere otravă pe care au baut-o la locul lor la marginea orașului si au murit împreună imbratisati pe iarbă, iar in locul acela si astazi încă mai ies flori de crin care suspină de dragul lor si plîng destinul lor atât de crunt.
Sfârsit . :(

Rodi11: Nu stiu cate cuvinte are o faci mai scurtă daca vrei si sper ca nu mi- a schimbat tastatura unele cuvinte caci am corector la telefon
alyskumpik2011: Nu conteaza mulțumesc mult sunt vre-o 400 dar mersi oricum
Rodi11: ooo
Rodi11: Fa-o mai mica incluzând ceea ce iti place
Rodi11: Cum este?
Alte întrebări interesante