amplifica fractia algebrica 3x+1 supra x+3 cu (3-x)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
8
rezulta: (3x+1)(3-x)/ (x+3)(x-3)=9x-3x^2+3-x/x^2-3^2=(-3x+8x+3)/x^2-3^2
andreifortuna7p5ycf8:
Pai ce inseamna ^ ?
Răspuns de
6
(3x+1)(3x-x) supra (x+3)(x-3)= 9x-3x²+ 3-x supra x²-3²=(-3x+8x+3) supra x²-3² (este ok? ca sa stiu nu de alta:) )
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Franceza,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă