amplificati raportul algebric radical din 3x-4 supra lui radical din 3x+4 ,cu expresia 4-radical din 3x
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
97
(√3x-4)/(√3x+4)=[(√3x-4)(4-√3x)]/[(√3x+4)(4-√3x)]=
=[4√3x-3x²-16+4√3x]/[4√3x-3x²+16-4√3x]=
=(-3x²+8√3x-16)/(16-3x²)
=[4√3x-3x²-16+4√3x]/[4√3x-3x²+16-4√3x]=
=(-3x²+8√3x-16)/(16-3x²)
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă