Arătați că √3(2−√2)+√2(√3−√6)=0
Rezolvare vă rog
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
5
Sper ca se intelege
Anexe:
Răspuns de
2
√3(2−√2)+√2(√3−√6)=0
√3 × √2 - √3 × √2 + √2 × √3 + √2 × ( - √6) = 0
2√3 - √6 + √6 - √12 = 0
2√ 3 - √2²×3 = 0
2√3 - 2√3 = 0
√3 × √2 - √3 × √2 + √2 × √3 + √2 × ( - √6) = 0
2√3 - √6 + √6 - √12 = 0
2√ 3 - √2²×3 = 0
2√3 - 2√3 = 0
Alte întrebări interesante
Geografie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă