Limba română, întrebare adresată de costandachemariana, 8 ani în urmă

Argumentare
daca simplitatea este sau nu o piedica in calea succesului, dau coroana..repedee va rog

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dariamarian
6

Răspuns:

Succesul reprezintă în principiu o suită de încercări care sunt încununate cu un rezultat favorabil. De asemenea definirea acestui concept este aproape imposibil, deoarece fiecare individ își are propria receptare a noțiunii . Consider că simplitatea nu este o piedică în atingerea succesului deoarece o abordare mai puțin elitistă poate rezona cu publicul larg.

În primul rând, succesul de multe ori reprezintă o stare de spirit. Unii oameni ating această stare fară să facă un efort care să atenteze la propria individualitate. În fragmentul suport, Ion Creangă este o fire autentică. În atingerea succesului el nu caută o rețetă. Fiind autentic, poveștile sale sunt încărcate de o simplitate extraordinară care induce o stare de rezonanță cu publicul larg.

În al doilea rând, simplitatea de cele mai multe ori este mai atractivă decât abordări complexe și concentrate în jurul erudiției. Doinele populare sunt abordări simple care răscolesc adânc în spiritul ființei umane. Doinele au o rată mare de succes pentru că vorbesc pe limba omului și sunt compuse de oamenii simpli care au simțit profund durerea expusă în text.

În concluzie, simplitatea nu împiedică atingerea succesului.


denisagr: ai copiat răspunsul de pe internet
Alte întrebări interesante