Limba română, întrebare adresată de adina11112, 9 ani în urmă

As vrea o argumentare cu titlul "Crezi ca Mos Craciun exista!" ... 15-25 randurii...

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Emma2
3
                                  ,,Crezi că Moș Crăciun exista,,
   Chiar dacă pentru ,,cei mari,, (cei mici care se cred mari) nu există asta nu înseamna că nici pentru noi restul nu trebuie să existe fiindcă în adâncul sufletului nostru mai este o buca ,acea bucată este o parte nefrânta din copilăria nostră căreia îi pare rău de creșterea nostră și oricât am încerca să sperăm încă o dată că există nu putem.
    Eu deși sunt destul de mare știu că nu există dar mai vreau să cred în acea magie.Chiar dacă de exemplu te întreabă cineva îi spui ca nu dar știu că în fiecare suflet mai arde acea speranță de a crede dar care din păcate este coruptă la marea majoritate de tehnologie dar nu trebuie sa fie așa.
   Poate că acum nu mai există dar eu sunt destul de sigură adică am un sentiment apăsător de aceasta teorie. Cred că înainte nu părinți le aducea cadouri copiilor .Această legendă cu Moș Crăciun a fost creeata defapt ca să acopere golul din sufletele copiilor că sunt săraci și nu au ce mânca .
  Cu toate aceste argumente chiar dacă el nu există fizic există în sufletele nostre ți în sentimentele nostre apăsătoare din copilărie.
                                 
Alte întrebări interesante