Limba română, întrebare adresată de malexandra2777, 8 ani în urmă

Asociază fragmentul o istorie secretă a țării vampirilor 2 cartea fetiței vampir de Adina Popescu cu un alt text literar studiat faceti ca Lectură suplimentară în 50 80 de cuvinte prezentând o asemănare și o deosebire dintre ele​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de casicasi24
17

Răspuns:

O opera litera cu care asociez *o istorie secreta a tarii II: Cartea fetitei-vampir* este seria de cărți *Harry Potter * având ca element comun magia.

O asemănare care se poate stabilii între cele doua este reprezenta de întâmplări. În ambele serii literare personajele principale descoperă că sunt unice, diferită de persoanele din jurul lor. Ambii copii dau peste magia pe parcursul copilăriei lor, iar apoi fiind mutați în scoli speciale.

O deosebire între textul suport și textul ales de mine este reprezentata de ceea ce i face unici pe copii. În seria *Harry Potter *, băiatul este vrajitor,descoperind asta încă de la o vârstă frageda. În textul dat, fetita descoperă ca este vampir.

Explicație:

sper ca te am ajutat, un mic sfat: atunci când nu știi cu ce sa asociezi, poți inventa, dar sa para credibil. nimeni nu știe ce ai citit tu, am trecut și eu prin asta:))<33


malexandra2777: mulțumesc încă o dataaa
Alte întrebări interesante