Astept rezolvarea dezvoltata la intrebarea 4
Anexe:
ctinamaria31:
e gresit pentru ca nu se inchide o paranteza
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
a) (x+1)²+2(x+1)(x-1) +(x-1)²=[(x+1)+ (x-1)]²= (2x)², deci patrat perfect
b) E (x) =4x²
E (√1)+E(√2)+...+E(√10)=4*1+4*2+...4*10=
=4(1+2+...+10)=4 * 10*11/2=2*10*11=2*110=220
b) E (x) =4x²
E (√1)+E(√2)+...+E(√10)=4*1+4*2+...4*10=
=4(1+2+...+10)=4 * 10*11/2=2*10*11=2*110=220
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă