Engleza, întrebare adresată de Emi100, 9 ani în urmă

Ati putea sa imi traduceti acest citat in romana?

,,Do you never, ever feel the tiniest bit annoyed when your parents make a fuss of your sister's accomplishments? And how did you feel when your best friend invited another friend to cinema instead you? Don't you worry if you have at times felt jealous: jealousy is not only a normal feeling, it can also be positive! The origin of the word itself is a clue: jealousy comes from Greek word zelos, the desire to do as weel or better than another person. It can encourage you to become as good as those you tou admire so much. ,,

P.S: nu am tradus pe translate pentru ca imi dadea prost!!!
Va rog ajutati-ma am nevoie urgenta!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bookaholic1
1
nu te simti niciodata un pic enervat atunci cand parintii tai lauda realizarile surorii tale?si cum te-ai simtit atunci cand cel mai bun prieten al tau a invitat pe altcineva la cinema in loc sa te invite pe tine?nu te ingrijora daca ai avut momente de gelozie:gelozia nu este doar un sentiment normal,poate fi deasemenea pozitiva!insasi originea cuvantului este un indiciu:gelozia vine din cuvantul grecesc zelos,dorinta de a face la fel de bine sau mai bine ca altcineva.te poate incuraja sa devii la fel de bun ca cei pe care ii admiri atat de mult.
Răspuns de dianaalinatm
0
"Nicioadata, nu te-ai simtit iritat cand parintii tai  fac tam-tam si ii lauda realizarile surorii tale? Si cum te-ai simtit cand pritenul tau cel mai bun a invitat la cinema pe alt prieten dar nu pe tine?Nu-ti fa griji daca uneori te-ai simtit gelos: Gelozia nu este doar un sentiment normal, poate fi chiar pozitiv! Originea acestui cuvant este un indiciu: Gelozia provine din Greaca Zelos, dorinta de a face totul bine sau mai bien ca o alta persoana. Acesta va poate incuraja sa deveniti mai buni si sa admiri mai mult"
Scuze daca nu e buna tracucerea m-am straduit cat am putut...

Alte întrebări interesante