Limba română, întrebare adresată de Alexutza97, 9 ani în urmă

va rog frumos, puteti sa ma ajutati sa scriu o mica compunere, de 10-15 randuri (de caiet studentesc) in care sa povestesc despre o intamplare interesanta petrecuta in vacanta (va cer ajutorul deoarece , eu nu fac nimic interesant in vacanta) . va rog din suflet, ajutati-ma . DAU COROANA!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
eu acm sunt la scoala,dar pe la 1 iti fac o compunere vis daca u stergiu raspunsul :)

Utilizator anonim: Anul acesta,in vacanta de varra am fost cu sora mea si cu parintii mei,la munte.Acolo am vazut lucruri foarte interesante,inclusiv cascada valul miresei,iar un domn de acolo ne-a spus legenda cascadei:"cascada nu exista,era doar o stanca,iar o mireasa s-a urcat pe stanca ca sa-si faca poze,nuntasii o asteptau jos,dar mireasa a cazut de pe stanca,si a murit.
Utilizator anonim: iar dupa aceea,atat au plans-o nuntasii,incat din lacrimile lor,s-a format aceasta cascada!Iar cand mireasa a cazut,vualul i s-a agatat de o stanca,si a ramas acolo,de aceea a si luat numele acesta"
Utilizator anonim: Acest raspuns primit de acel domn,m-a socat,si am rugat-o pe mama sa ne intoarcem la pensiunea Bradet,la care eram cazate.Fiind foarte uluite,am plecat inapoi la pensiune,iar acolo am intrebat-o pe doamna care detinea pensiunea daca ce ne-a spus omul acela era adevarat.
Utilizator anonim: "Da-a spus ea-ce v-a spus este adevarat".Am inceput sa ffiu trista pentru acei oameni,care,din pacate visele lor s-au transformat in cosmaruri,iar gandul de a fi impreuna s-a ruinat.
Utilizator anonim: Ziua urmatoare,cand am iesit in curte,m-am dus sa explorez pensiunea,pe langa pisica si catelul de acolo,erau si ieppurasi pe care doamna ne-a lasat sa-i hranim,ne-am bucurat foaarte mult
Utilizator anonim: Cand am iesit in imprejurimi,am vazut o caprioara care zburda fericita prin padure,si am reusit chiar sa ne apropiem de ea
Utilizator anonim: Cand a trebuit sa plecam,eram tare trista ca nu mai puteam sta sa ne jucam si sa descoperimi legende...dar,atunci s-a intamplat ca doamna sa-mi daruiasca un iepuras alb cu boticul negru,si cu panglica rosie,iar eu l-am botezat "Bradut"
Utilizator anonim: iti placee???
Alexutza97: ce fromos e ! multumesc mult ! :* :*
Utilizator anonim: pup :*
Alte întrebări interesante