Avem f:R->R. Daca f(x)=x, calculati [f(1)+f(2)]*f(0)
baby2310:
repedeee ca e ultimul din tena
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f(x) = x este cea mai simpla functie posibila!!!
f(1)=1
f(2)=2
f(23456) = 23456
in cazul tau, [f(1)+f(2)]*f(0) =[ (1+2)*0] = 3*0 = 0
Răspuns de
5
f(x)=x
f(1)=1
f(2)=2
f(0)=0
[f(1)+f(2)]*f(0)
=(1+2)*0
=3*0
=0
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă