Limba română, întrebare adresată de vladinmaioru, 8 ani în urmă

Basm cu impact emotional de 17 randuri max, cu titlul fii eroul propii realitati
Va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mariaaa66
1

Fii eroul propriei realități

A fi erou.. Poate fi un lucru destul de însemnat, atunci când oferi ajutor.. și simți ca poți fi eroul cuiva prin ajutorul oferit.. Dar când ești eroul propriei realități? Atunci lucrurile nu mai pot fi luate de la capăt.. Asa s a întâmplat și în cazul lui Beni, un copil cu puteri supranaturale care nu înțelegea defapt cum funcționează acest lucru.. 'Viata ți e oferita o singura data? De ce doar o singura data ?'

Aceste întrebări ii punea semne de întrebare lui Beni pana când a observat cum viețile oamenilor se poate scurge într o clipa, iar ceea ce credeai ca poți realiza acum.. Poate fi prea târziu mâine..

Beni a început sa conștientizeze cât de importanta este viata lui, iar atunci a început sa fie propriul sau erou. Era înconjurat de oameni malefici, vicleni, care îi dorea numai răul,insa el nu s a dat bătut, a luptat pana în punctul obținerii dreptății în lume, iar în fiecare zi a făcut lucruri care îl făcea fericit.

Beni a înțeles defapt ce înseamnă să fii propriul erou al realității, sa ai grija de tine, sa te protejezi de orice împrejurimi și sa trăiești la maxim clipa.

Beni și a folosit superputerile împotriva celor răi, a reușit sa înlăture puterile negative și a reușit sa creeze o lume bună, plina de speranța și iubire.

Am compus o pe moment, sper ca te am ajutat!


Mariaaa66: Cu drag!
Alte întrebări interesante