Limba română, întrebare adresată de denism002007, 8 ani în urmă

Bună, am nevoie de o compunere cu titlul. LUMEA VIITORULUI, dau coroana, mulțumesc​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de atiwsor
9

Răspuns:

Lumea în prezent a atins un grad imens de dezvoltare .Acest lucru mă face sa cred ca în viitor poate chiar în anul 2050 tehnologia va evolua enorm ajungând la invenții nemaipomenite.In viziunea mea în viitor vor apărea mașini zburătoare, clădiri cu mii de etaje și de ce nu, poate și o mașină a timpului.

În acest viitor apropiat poate lumea va fi un loc mult mai bun în care sa nu existe decât unire și înțelegere. Toată civilizația sa se ajute reciproc pentru a evolua frumos.Aceasta este ceea ce cred eu personal dar poate totul va fi și mai minunat în viitor.

Răspuns de carolinaellla
7

Lumea Viitorului

In viitor ne vom trezi toti cu un mic roboțel langa pat care sa ne servească micul dejun. Nu ne vom deplasa cum ne deplasam acum, vom avea aparate care sa me îmbrace, sa ne spele si sa ne faca treburile de zi cu zi. Când iesim afara totul pare de pe alta planeta. Zgârie-norii ne vor înconjura iar pe strada nu vei vedea nici un om care sa meargă fara o mașină luxoasa si scumpa sau fără vreun robot care sa l ajute sa meargă.

Oamenii încep sa mănânce din ce in ce mai mult fast-food. Majoritatea populației va fi obeza din cauza lipsei de miscare si mâncare sănătoasă. Cele mai multe amimale vor fi pe cale de dispariție iar temperaturile vor fi din ce in ce mai inversate. Iarna va fi ca vara iar primvara va fi rece ca iarna.

Nu tuturor le va place dar vor suporta.

Alte întrebări interesante