Studii sociale, întrebare adresată de giuliacracut, 9 ani în urmă

Buna! Am nevoie de o compunere despre un hot care a fura geanta unei femei de pe strada.Va rog frumos ajutatima!Multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Danisevshi
7
-Ce-am facut?! gindi Ion aflat intre 4 pereti mucegaiti si reci...
Totl incepu cu 3 ani in urma pe cind Ion avea doar 14 ani si era singur si evitat mereu. Era un copil foarte emotionat si exilat din colectiv asa ca mereu era singur.
Intr-o zi trei baieti s-au apropiat de el si i-au spus ca pt a il ajute...cica, fumatul relaxeaza. la inceput Ion i-a evitat dar apoi a acceptat provocarea si a tras un fum de tigara. Ochii lui i s-au inrosit si bulbucat ca apoi sa tuseasca incontinuu timp de 2 minute. 
El a plecat furios de acolo dar ziua urmatoare s-a intors la ei. Zicea ca tigara chiar l-a prins si mai vroia sa incerce. Urma una, apoi doua, cinci...era deja dependent.
Intr-o luna Ion era deja parte din gasca aceea mizerabila. La orice pauza el se ducea cu ei in spatele scolii pentru a mai trage un fum si a se droga. In scurt timp insa ei nu m-ai aveau bani de buzunar dar obsesia lor fata de aceste lucruri nocive era prea mare....
Ei furau, au inceput sa fure de pe la gherete, genti buzunare, o data chiat spargind o locuinta.
Ion nu locuia cu parintii, era orfan iar grija ii purta doar bunica de vro 76 de ani. 
O data Ion vru' o tigara dar n-avea banu el cindpe linga strada trecea o femeie destul de bogata la vedere. Atunci el se incumeta sa o fure si sa fuga cu geanta sa in golul strazii unde de obicei se intilnea cu gasca sa. Dar nu ii ea norocul, pe acea strada patrula politia si prinse baiatul. A fost comandat la 8 ani de inchisoare si acum fiind in 4 pareti la racoare Ion se intreba:
-Ce-am facut?!

Micutsa1234567890: frumos,tu ai alcatuit?
Alte întrebări interesante