Arte, întrebare adresată de LeviAckermeman, 8 ani în urmă

buna! As vrea sa imi iau carioci bazate pe alcool si nu stiu ce sa aleg. Copic si Ohuhu sunt scumpe...iar TouchFive si TouchNew sunt mai ieftine si am auzit ca sunt bune. TouchFive si TouchNew arata la fel... care e diferenta??? Doar numele?? Sunt facute de aceeasi firma/companie? daca nu știți, va rog sa cautati pe internet... ..​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SirCupcake
2

Ambele produse sunt fabricate de aceeasi firma. Singura diferenta este urmatoarea: TouchFive contine mai multe nuante de culori de baza (precum verde, albastru, rosu, portocaliu etc.) adica nu contine culori prea estompate.

La polul opus, TouchNew contine mai multe culori estompate, adica la rosu ai cam vreo 10 nuante apropiate ca intensitate insa si aici sunt prezente culorile de baza dar putin schimbate (adica nuanta lor nu e cea de baza de pe Paint-ul de pe calculator =))) )

Din propria experienta iti pot spune ca ambele sunt la fel de bune, rezista mult timp daca le intretii bine si le strangi capacele bine, insa daca nu le folosesti mult timp ele se usuca (ca orice lucru care nu este folosit). Un prieten are un set (nu stiu daca e TouchNew sau TouchFive, dar de la aceeasi firma) si a fost placut impresionat si multumit de calitatea culorilor, a nuantelor si a diversitatii acestor markere.

Acum, decizia iti apartine!


LeviAckermeman: mulțumesc mult pentru răspuns!!!!
Răspuns de Yanira
1

Răspuns:

Buna!

Eu am carioci Ohuhu si sunt foarte bune (ma refer la calitatea acestora) ,chiar dacă sunt mai scumpe, se merită ,din punctul meu de vedere nu se compara cu cele de la TouchNew/TouchFive chiar dacă arata la fel ,nu sunt la fel .

Sper ca te am ajutat !


LeviAckermeman: ms mult!
LeviAckermeman: cate carioci ohuhu propui sa iau??
Yanira: Depinde ce suma de bani ai pentru carioci, eu am 20 de carioci Ohuhu, deoarece sunt destul de scumpe nu am putut imi cumpăr un set cu 40
Yanira: Din cate stiu există seturi cu 12 si cu carioci
Yanira: Si cu 12 carioci *
LeviAckermeman: ok
LeviAckermeman: mulțumesc
Yanira: Cu plăcere!
Alte întrebări interesante