Studii sociale, întrebare adresată de anonima200677, 8 ani în urmă

buna.. ce carte îmi recomandați pentru vârsta mea .. 13 aproape 14? îmi puteți povesti puțin despre acea carte? ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
4
  • "Cea mai timidă fată din clasă"-Cea mai timida fata din clasa. Editie bilingva franceza-romana Ce n-ar da Juliette sa fie invizibila! E foarte timida si nu-i trebuie mult ca sa se faca rosie pana in varful urechilor: e de-ajuns sa o scoata un profesor la tabla sau sa faca Ben Teroristul o gluma pe seama ei. Si, de parca viata in clasa a sasea n-ar fi asa destul de grea, iata ca este aleasa reprezentata elevilor! Poate ca ar reusi ea sa se descurce cumva, dar trebuie sa faca echipa tocmai cu Ben Teroristul, baiatul care o tachineaza fara crutare inca din scoala primara.

  • Aceasta nu e o poveste de dragoste-Macy Evans are o mare pasiune și un vis pe măsură. Pasiunea ei sunt filmele vechi, despre care vorbește pe canalul ei de YouTube. Iar visul ei este să strângă suficienți bani pe YouTube ca să scape odată pentru totdeauna din prăfuitul orășel Honeyfield.
  • Într-o zi, la un meci de baseball, scapă din greșeală un hotdog în poala unui tip. Accidentul devine viral peste noapte. Toată lumea de pe rețelele de socializare crede că asistă la înfiriparea unei povești de dragoste.
  • Macy ar putea să obțină, în sfârșit, milionul de vizualizări de care are nevoie. Nu trebuie decât să se prefacă îndrăgostită.

  • Curajul de a fi tu însuţi-Joseph nu are niciun prieten la școală și băieţii din gașca lui Théo se iau de el aproape în fiecare zi. Dar când Manon se transferă la el în clasă, lucrurile se schimbă.Manon e tot ce Joseph nu este. Are încredere în forţele proprii și știe să se facă nu doar îndrăgită, ci și respectată de noii ei colegi. În plus, nu tolerează nedreptatea și e hotărâtă să-l înveţe pe Joseph să se apere de gașca lui Théo.În spatele durităţii ei aparente, Manon ascunde însă un secret apăsător, pe care numai Joseph o poate ajuta să-l aducă la lumină.


anonima200677: mulțumesc
catalinatcaci567: Amintiri din copilărie lui Ion Creangă
adelinaghiuicha: mulți
Răspuns de albatran
3

Răspuns:

1.toata colectia Harry Potter=K.J.Rawling

2.Poveste fara sfarsit" Michael Ende

Explicație:

teme comune: impletirea realului cu fantascticul

lupta binelui cu   raului

iubirea  in cadrul familiei

trecerea de la copilarie la maturitate

ceva in plus la Harry Potter-descrierea inavatamantului

Povesti mai putin.CITESTE -LE!!!!!


anonima200677: mulțumesc
visanuion9: ms
domnul97: Привет
domnul97: traducere bună sau salut
Alte întrebări interesante