Matematică, întrebare adresată de darieraluca1949, 8 ani în urmă

Bună! Imi poate da si mie cineva niste scuze ca sa nu mai intru la apelul pe zoom la matematica? E la ora 15:00 si chiar vreau sa lipsesc pentru ca n am inteles lectia! Mama mea e profesoară si prof. de matematica o sa i zica ca am fost absenta z deci va rog ceva credibil! Stiu ca este o cerere absurda dar vreau sa fie mai mult de 3 scuze (nu clasice) din care sa pot alege ...Sau macar una dar credibila si nu foarte folosita!​


dianapirvu22: Am uitat de ora fiindca aveam prea multe teme
dianapirvu22: si nu stiam ce sa fac mai intai
dianapirvu22: :/
darieraluca1949: Da, mulțumesc, pare o scuza buna!
dianapirvu22: la cate teme se dau poate va crede :/
lisnic943: incearca le pamele

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lisnic943
1

Răspuns:

(doar dca ai sora sau frate mai mic)Scuzatima nu am putut sa asist la lectia data din cauza ca:trebuia sa stau cu frat.,sora, mea(U) MAI mic(a) si mai am multe treburi prin casa ex:curatenia,(merge aproape mereu)-stinge notificarile,pune stare:offline(pentru ca sa nu vada ca ai citit mesajele,mai bine nici nu le citi,va fi mai sigur)(nu stinge wifi) si dupa ce lectia sa terminat asteapta vreo 1-2 ore(pentru credibilitatea scuzei),dupa pune stare online si scrie-i(sau suna)

Si spunei:Scuzati va rog am avut probleme cu wifi-ul sau(internetul)si nu am putut sa ma conectez la lectia dumneavoastra.(simpla,daca vrei modifica)

(CEA MAI BANALA) Scuzati va rog am avut pornita economisire baterie deoarece nu am avut incarcatorul sau lam pirdut,sa stricat, si cand e pornita aceasta functie(economisire baterie) nu apar notificari sau mesaje,scuzatima nu se va mai repeta:) (ultima parte o spui daca vrei)


darieraluca1949: Mersi mult! O sa mi fie de ajutor!
lisnic943: cu placere
Alte întrebări interesante