Geografie, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Buna, membri ai site-ului Brainly...
Ma numesc Adrian si sunt aici sa va pun o intrebare care o sa fie cam canceroasa.V-am avertizat.
La ora de Geografie am invatat ca raza maxima a Pamantului este de 6367m.Atunci care este ipoteza in legatura cu Groapa Marianelor care are adancimea de 11022m?Groapa Marianelor trece prin centrul Pamantului/pe langa centru? Inseamna ca cu ajutorul acesteia poti iesi pe partea cealalta a planetei in Oceanul Atlantic?
Daca aceasta intrebare v-a tulburat, sau daca stiti raspunsul va rog raspundeti.

Multumesc.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de naoidave05
1
Da pt ca planeta pamant cind va era mai mult pamint si cu timpul schimbari de relief acum este mai multa apa si va fi mai multa apa dupa cum stim ,daca nu sti Afrodita era ca Japonia si s-a scufundat ,deci nu mai exista acel pamant.Asadar da trece prin centrul pamantului

naoidave05: daca cazi in groapa aia ai sa ajungi in fundul Oceanului Atlantic si o sa ne spui tu adincimea corecta.(Aici nu ne jucam ci ajutam;daca ai chef de joaca sunt destule aplicati si nu mai inventa ..scrie o carte cu asemenea teste de perspicacitate si sesizeaza tu ce vor toti membri de aici!)
Răspuns de legislatie
0
Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie orei de geografie si sa incerci sa iti reprezinti corect diferitele dimensiuni. 
6367 de metri - cum spui tu - inseamna 6 kilometri si un pic, adica nici macar distanta dintre cartierul Drumul Taberei din Bucuresti si Centrul Bucurestiului...
Inaltimea muntelui Everest este de 8848 de metri, adica mai mult decat cifra enuntata de tine 

Raza Pamantului este aprokimativ 6370 de KILOMETRI. pe langa care groapa Marianelor, cu cei 11 kilometri ai sai este o simpla groapa. 

Utilizator anonim: :))))))
Alte întrebări interesante