Matematică, întrebare adresată de soarec05, 8 ani în urmă

Buna seara, am si eu doua fise la matematica din proprietatile triunghiului isoscel. Daca sunt rezolvate toate si corect DAU COROANA!

Anexe:

soarec05: mi se pare ca discutăm "discuții "
GreenEyes71: Ai încercat să rezolvi măcar una dintre probleme ? Pe cea mai simplă ? Dacă altcineva îți rezolvă problemele, ghicești ce vei rezolva tu, la teste, la teze și la examene ? Eu ghicesc încă de pe acum.
soarec05: Am incercat și chiar am rezolvat, ideea este ca este un test suplimentar. Nu am fost la scoala când colegii mei au primit testele xeroxate, am văzut site-ul, am intrat și le-am descărcat și fiind în format pdf nu am putut să le postez aici decât în acest format și....amândouă paginile. Nu iti contest inteligența, dar asta nu-ti dă dreptul de a ma jigni, chiar dacă ai greșita impresie ca nu am înțeles subțirel aluzii....
soarec05: ☆subtilele
soarec05: Nu ai niciun drept de a judeca pe nimeni, indiferent daca cunosti sau nu "datele problemei"
GreenEyes71: Nu te-am jignit deloc, te rog să nu înțelegi greșit. Scrie te rog și ce ai încercat să rezolvi. Primele probleme se rezolvă în secunde..., presupunând că știi bine teoria.
soarec05: iar referitor la greșelile întâlnite în rezolvări este adevarat, am constatat și eu. de multe ori postez și pt a ma verifica pe mine. Ma repet: nu am cum sa postez altfel, având în vedere că nu sunt numerotate problemele și ....stiu teoria. Inteligenta e nativa, cultura o dobandesti in timp, iar bunul simt.....no comment. Dă dovadă de modestie si nu mai fi ironic. Multumesc.
GreenEyes71: Încerc să te ajut, chiar dacă poate nu îți dai seama. Facem un jos simplu ? Eu răspund complet la prima întrebare, iar tu la a doua, apoi eu la a treia și tu la a patra. Nu mai scrie "mă repet", verbul "a repeta" nu este reflexiv. Deci intri în joc ?
GreenEyes71: * joc
targoviste44: Când cunoaștem două laturi ale triunghiului și unghiul dintre ele, a treia latură are o lungime fixă, simplu de determinat (dar nu la clasa a 6-a). Din acest punct de vedere, formularea problemelor este incorectă. Triunghiurile sunt concepute greșit.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de matepentrutoti
3

.......................

Anexe:

targoviste44: care (câte) dintre aceste triunghiuri există ???
targoviste44: verificați cu Th cos sau Th sin
Alte întrebări interesante