Limba română, întrebare adresată de Emma3011, 9 ani în urmă

Bună! sunt în clasa a patra și am nevoie de o compunere despre cum cred ca va fi clasa a cincea . Va rog sa îmi facă cineva care a trecut prin clasa a cincea compunere despre cum a fost pentru a - mi face o impresie. ( va rog sa îmi scrieți detaliat adică despre ce materii voi avea cât de greu e și așa mai departe )

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CmMaria2004
4
În clasa a 5-a.
Mai este puțin și trec în clasa a 5-a . Eu știu că în clasa a 5-a vor mai exista cinci materii pe care nu le-am mai avut niciodată și acestea fiind biologie, educatie tehnologică, informatica, dirigentie și franceză.
În această clasă uimitoare voi mai avea si profesori noi, si ma voi desparti de doamna învățătoare din clasele 1-4.
Aceasta clasa este uimitoare si imi va oferii experiente noi, si ma voi acomoda destul de greu cu in clasa a 5-a, dar deabea astept sa vad ce se va intampla in acest an scolar.


P.s nu va fii asa de greu daca inveti fiecare lectie si iti faci toate temele pe care ti le dau profesorii.

Sper ca te-am ajutat!♡
Succes!!♡♡♡♡

Emma3011: mersiii !
CmMaria2004: nu ai pentru ce!♡
Răspuns de RIMES
3
Sfarsitul vacantei este aproape iar eu sunt nerebdatoare si putin speriata cum va fi acolo. Deja stiu ca voi avea profesori diferiti care ne vor invata lectiile specifice a acelei materii. Va fi cu putin mai greu ca in clasa a patra dar cu timpul ma voi obisnui.  Voi avea in plus doar cateva materii cum ar fi tehnologia, biologia si limba franceza. Nu este deloc greu ci chiar frumos. Voi invata despre plante la biologie, la tehnologie voi invata despre constructii si un stil de viata sanatos iar la franceza voi memora cuvinte noi si imi voi imbogati vocabularul. Este foarte important sa invat caci altfel voi avea probleme la sfarsitul unui semestru. Voi avea un fel de invatatoare care se va numi doamna diriginta. Trebuie sa invat si totul va fi o joaca !

Emma3011: amândouă m-ai ajutat
Emma3011: m-ati nu m-ai telefonul meu a corectat scz
Emma3011: Dar Times m-a ajutat puțin mai mult fiindcă a scris și ce se face la fiecare materie .
Emma3011: Scz din nou Rimes nu Times iar a corectat telefonul
CmMaria2004: la Biologie veti vorbii despre plante, si in general despre natură.
CmMaria2004: la Educatie Tehnologica beti vorbii despre constructii , animale, plante...
CmMaria2004: la informatica este un fel de matematica, doar ca mai grea...
CmMaria2004: dirigentie: vorbiti despre proble.ele clasei, copii care nu se inteleg ... etc... sau veti face ora in stil ca inveti si scrii cum fac si eu. in general dirigentia este o ora de relaxare in care remediati problemele clasei.
CmMaria2004: probleme*
CmMaria2004: si la franceza... LOL ... inveti franceza.
Alte întrebări interesante