Limba română, întrebare adresată de mariusbiologie, 9 ani în urmă

Buna ziua , la bac la romana , subiectul 1 exercitiul 9 , cel la care trebuie sa comentezi , exista o structura anume pe care trebuie sa o respect ? cum se face ? cum se incepe ? multumesc !


iuliaIR: Nu are voie sa puna intrebari in timpul examenului. Faptul ca cere informatii cu privire la un subiect pentru a se descurca mai bine la examen nu mi se pare o incalcare a regulamentului.
iuliaIR: Cel putin acesta este punctul meu de vedere...
Utilizator anonim: Sau...nu știu dar la motiv scrie întrebare din examen
Utilizator anonim: Dar nu este o tema...nici măcar nu a scris exercițiul
iuliaIR: Tocmai la asta ma refeream. Daca el se afla acum la examen si iti cerea informatii nu era in regula. Aceeasi chestie se respecta si la intrebarile de genul "Am test ora asta. Ajutati-ma!"
Utilizator anonim: Da,dar măcar trebuia sa scrie ex.
Utilizator anonim: Așa nu este corect !
iuliaIR: Nu a scris exercitiul,dar la bac se respecta o structura. La subiectul I, exercitiul 9 ti se cere sa comentezi o sintagma. El intreaba la modul general daca trebuie sa respecte vreo structura in comentariu. Nu iti cere un exemplu concret.
iuliaIR: E la fel ca la demonstratiile acelea pentru genul epic, liric etc din a 8-a
Utilizator anonim: Da... :) Ok...Respect decizia

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andre19
1
bună! nu este neapărat o structură, depinde foarte mult de text, de exemplu la poezii trebuie sa prezinți cum mijloacele artistice(figuri de stil) transmit in mod direct o anumită stare, dupa începi sa comentezi diferite figuri de stil sau imagini artistice , in schimb la proza poți scrie trăsăturile unui personaj sau depinde de citatul dat

mariusbiologie: Mersi mult !
Alte întrebări interesante