Limba română, întrebare adresată de caietul5, 8 ani în urmă

Bună ziua!

Vă rog am mare nevoie de un răspuns foarte bun


cerinta:Explica in 50-80 de cuvinte relatia dintre textul dat si ilustria a doua.

Am mare nevoie pls va rog mult ​

Anexe:

Komisarul: Am raspuns!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
2

Răspuns:

Interesanta tema!

Daca te referi la Mary Kerry Kennedy (n. 8 septembrie 1959), ea  este o activistă și scriitoare americană pentru drepturile omului. Este al șaptelea copil și a treia fiică a lui Robert F. Kennedy și Ethel Skakel ( o familie cu traditie in politica SUA) .  Este președinta Robert F. Kennedy Human Rights, o organizație non-profit pentru drepturile omului

Sigur ca intre cele doua imagini exista o stransa legatura, deoarece ambele promoveaza extrase atat din Carta Fundamentala a Drepturilor Omului a Uniunii Europene, cat si din Carta  Organizatiei Natiuilor Unite , ambele organizatii internationale avand misiunea nu numai de a asigura "pacea mondială”,  „cooperarea internațională” și „respectarea dreptului internațional”, cat si " respectarea drepturilor omului”.

 Desi Kerry Kenedy este in America, iar noi in Europa, se militeaza la nivel mondial pentru respectaarea si apararea drepturilor omului.

Explicație:


Komisarul: Daca textul iti da definitii le pe care scriitorea americana le interpreteaza in functie de standardele americane, imaginea de jos iti reada schematic exact eztrasele din Drepturile Omului, asa cum le regasesti si in manualul de Ed. Sociala
Komisarul: tastaura mea este mai dificila si mai scrie si alte litere decat ceea ce vrau sa tastez
Komisarul: Acum ai inteles? Este simplu de scris!
Komisarul: daca le vei numara sunt convinsa ca sunt destule! Ca sa mai umpli, poti foarte bine sa crii exact citatele respective!
Alte întrebări interesante