Limba română, întrebare adresată de paladuta89, 9 ani în urmă

buzunarul arata omul(eseu)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ClaudiaIulyca
2
Adica cei mai mulți oameni sunt bogați și săraci bun pe cei bogați îi cunosc toți pe cei săraci nu fiindcă cei bogați au mulți bani și se chefuesc iar cei săraci nu au bani și nimeni nu îi bagă în seamă.

popescuestera2: daca nu vedeam ca-mi citasi vorbele, nici ca ma osteneam sa raspund intrebarilor tale, caci intuiesc care ti-e vrerea.

dar pentru ca te-ai "inspirat" din comentariul meu, hai sa iti explic ca la aia mici, ca se pare ca nu am fost destul de clara, in explicatia data dnei Italia.

omul bolnav, pe patul de moarte (cum dansa se pretinde), nu sta sa piarda timpul cu evitat de cratime intru crearea unui "stil propriu", si cu facut clasamente cine ce si cum.
omul bolnav pe patul de moarte, isi numa
Răspuns de violetaburlac
16
pe fiecare din noi oamenii ne arata buzunarul toate cheltuelile le facem cu ajutorul banului care se face foarte greu dar de cheltuiut faoret usor cu ajutorul ,or te poti imbraca frumos bsa arati bine  cu ajutorul buzunarului iti poti cumpara toate feluritele de mincar la orte pret la orec gust la orce traditie.cu ajutorul buzunarului te arati in lume esti bogat esi sarac.dar nu conteaza niciodata banii principalu este sa ai suflet bun  caci bogat este cel ce face lucruri bune pe pamint nu este furator sau alt ceva dar acum de unde apar toti bogatii ca fura ,pe baza cuiva primesc o inmultime de bani haina te face domn dar sufletul te face om .
sper ca team ajutat

violetaburlac: multumesc de coroana
Alte întrebări interesante