C)va rog mult repede
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
2^46 - 2^46 + (3^148 : 3^43 - 4^90)^0 =
Nu ne mai interesează paranteza, pentru că orice număr la puterea 0 este 1.
2^46 - 2^46 + 1 =
2^46•(1-1) + 1 =
0 + 1 =
1
Nu ne mai interesează paranteza, pentru că orice număr la puterea 0 este 1.
2^46 - 2^46 + 1 =
2^46•(1-1) + 1 =
0 + 1 =
1
cristeaciprian:
mersi
Răspuns de
2
2^46 - 2^46 + (3^148 : 3^43 - 4^90)^0
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă