Religie, întrebare adresată de biancaalexandra5, 9 ani în urmă

Ca fiecare dintre oameni,si tu ai primit anumite daruri de la Dumnezeu .Stii care sunt ele?Ce asteapta Dumnezeu sa faci cu aceste daruri ?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ganeanicoletaal
12
Darul  de la Dumneeu este harul , credinta si cel mai mare dar facut noua este darul iertari pacatelor  si biruinta  .   Dumnezeu asteapta cu aceste  daruri  cand vii  la Domnul Iisus cu lacrimile pocaintei cu credinta in sangele si cu jertfa lui , rascumparare cu cererea iertarii si cu legamantul cutremurator al ascultarii pana la moarte , primesti in clipa aceea iertare pentru tot trecutul tau pacatos , si primesti putere pentru tot viitorul tau curat . Cu  harul am fost mantuiti , prin credinta . Si asta nu vine de la noi ci vine de la Dumnezeu . Prin darul biruintei  primim putere in luptele viitoare cu aceste pacate . Dumnezeu vrea sa facem cu aceste daruri sa le pretuim sa fim buni sa avem credinta in el caci cand murim  pacatele sa ne fiu iertate 
Răspuns de andreialexia2003
11
Darurile de la Dumnezeu este harul si credinta. Fara acestea noi nu putem fi credinciosi. Dumnezeu n-i le-a dat, iar noi trebuie sa le pretuim pentru tot restul vietii. Dumnezeu asteapta de la noi sa invatam si pe ceilalti aceste daruri si sa-i indrumama sa nu le paraseasca caci arunci si Dumnezeu ii va parasi.
Sper ca te-am ajutat.
Alte întrebări interesante