Calculati 12*(3x^3-2x+4)-6*(4x^3+2x^2)+5*(3x^2-4x-11)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
12·(3x³-2x+4)-6·(4x³+2x²)+5·(3x²-4x-11)=
= 36x³-24x+48-24x³-12x²+15x²-20x-55
= 12x³+3x²-44x-7
semnul - in fata unei paranteze schimba toate semnele din ea
= 36x³-24x+48-24x³-12x²+15x²-20x-55
= 12x³+3x²-44x-7
semnul - in fata unei paranteze schimba toate semnele din ea
melindasiecobe:
Mersi mult
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă