Engleza, întrebare adresată de simonadragan61, 8 ani în urmă

can you translate this letter from English to Romanian​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alemary09
0
aici, mă distrez de minune cu tabăra de vară. Locul este minunat și vremea este bună. Dimineața avem lecții de artă sau mergem la înot. După-amiaza mergem cu canotajul sau cu călăria. Toată lumea așteaptă cu nerăbdare seara, când stăm cu toții împreună în jurul focului de tabără. De obicei, avem un grătar, cântăm cântece sau spunem povești. E doar grozav. Avem o mulțime de planuri interesante. Sâmbătă mergem la artizanat. Petrecem toată ziua pe râu și facem un picnic. Apoi duminică avem o petrecere mare cu muzică live și multă mâncare și băutură. abia astept! Ne vedem peste câteva săptămâni.




Îmi cer scuze dacă va fi vreo greșeală. Mult succes! <3
Răspuns de gadeacelsea12345
0

Mă simnt foarte bine aici, în tabăra de vară. Locul este minunat vremea este frumoasă.

Dimineața avem cursuri de artă sau mergem să înotăm. După-amiaza mergem să facem caiac sau călărim cai. Toată lumea așteaptă serile, când toți stăm în jurul unui foc de tabără. De obicei facem un grătar, cântăm cântece sau spunem povești. Este pur și simplu minunat.

Avem multe planuri intresante. Sâmbăta mergem să facem rafring. Vom petrece o zi întreagă pe râu iar la prânz vom avea un picnic. Sâmbătă o să avem o petrecere uriașă cu muzică live si multă mâncare si băuturi. Abia aștept.

Ne vedem in cateva săptămâni.

Cu iubire, Rvan

Alte întrebări interesante