Istorie, întrebare adresată de irinaadriana13, 8 ani în urmă

Care este scopul unui copil cand va creste mare scrie un text de 15 raduri​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gilcaliviuvicent
0

Scopul unui copil când crește mare este

să-și găsească un loc de muncă

sau un scop în viața și ce vrea

acesta aceasta s-a devină

de exemplu: avocat ,

doctor, asistent medical, actor

dar trebuie să urmează o facultate

La liceu copii mari trebuie să-și aleagă profilul

și să învețe pentru test ca să meargă mai departe

la facultate.

Sper ca te-am ajutat


Utilizator anonim: Asta este scopul societatii: sa te faca un platitor de taxe. Scopul unui copil ar trebui sa fie fericirea, sa fie fericit si liber de orice incorsetari si prejudecati sociale. In scoala romaneasca nu se mai urmareste gandirea critica ci doar nivelarea intelectuala. Societatea are nevoie nu de genii ci de cetateni docili ce nu gandesc critic, nu pun intrebari, nu trag guvernul la raspundere.
Utilizator anonim: Intr-o societate consumerista, in care principalele instrumente de propaganda si educatie sunt internetul si televizorul, copii uita cum este sa explorezi natura, sa socializeze fata in fata, sa alerge desculti prin iarba. Deci scopul unui copil ar trebui sa fie fericirea, sa-si traiasca frumos viata.
Răspuns de viodbunny
0
Cand creste mare, un copil are scopul de a fi cea mai buna varianta a lui. Modul in care a crescut si lucrurile prin care a trecut l au format pana in punctul in care a ajuns adult si de acum este scopul lui sa aleagă drumul potrivit. Traumele prin care un copil a trecut pot afecta modul in care vede lucrurile pana si cand ajunge adult insa acest lucru nu mai este o scuza pentru comportamentul inadecvat, un adult este un adult si in ciuda faptului ca toti suntem oameni si greșim trebuie sa realizam acest lucru si sa ne îndreptam
Alte întrebări interesante