Limba română, întrebare adresată de cameliacami623, 8 ani în urmă

care sunt avantajele statului la casa si care sunt avantajele statului la bloc?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
1

Răspuns:

Fiecaruia dintre noi, ii place sau nu sa stea la casa sau la bloc. Hai sa vedem care ar fi avantajele daca ai sta la casa:

-in primul rand ai spatiu mai mare, ai natura in jurul tau, ai liniste si te simti bine alaturi de cei dragi, fiind o constructie pe pamant,ai un spatiu de joaca doar al tau.Sigur ca poti sa fii un bun gospodar si sa iti faci casa sa arate super, sa o ai monitorizata cu camere video si senzori de miscare cu porti glisante cu gradina amenajata ca la carte!!!

-la bloc, spatiul este putin mai redus (asta daca apartamentul are doar 2 camere),  ai aproape vecini de tot felul, daca blocul este situat pe o artera de circulatie intensa , nu ai linistea pe care ti-o doresti. Poti sa iti amenajezi pe balcon o mini-gradina pentru a te simti inconjurat de verdeata, poti sa iti amenajezi spatiul tau asa cum doresti si... cred ca fie ca stai la casa, fie ca stai la bloc, confortul ti-l faci singur si te simti fericit ca est ACASA!!!

Explicație:

Răspuns de maduta28
0

Când stai la casă, poți face absolut orice îți dorești tu ( adică: poți să alergi prin grădină, poți să te joci cu animalele, poți să faci oameni de zăpadă iarna, în curte sau îngeri de zăpadă, ai destul spațiu să te fugărești cu fratele/sora prin curte (dacă ai vreun frate) poți lua o gură de aer oricând dorești și oricât de repede dorești, poți face zgomot, deoarece nu vine vecinul de lângă să-ti bată la ușă că nu poate dormi din cauza ta, etc.)

Când stai la bloc nu poți face chiar absolut orice ( adică nu poți face chestiile enumerate mai sus; în rest, poți ieși la balcon (cea ce poți face și la casă), dacă ai vecini care au copii de aceiași vârstă cu tine, vă puteți împrieteni, puteți să faceți o petrecere în pijamale.

Eu cred că este mult mai frumos să stai la casă.

  • Sper că te-am ajutat!
Alte întrebări interesante