Limba română, întrebare adresată de XBreyker, 9 ani în urmă


care sunt greselile din textul urmator?Ceilalti doi a disparut imdata dupa pranz.Sau reantalnit dupa amiaza pe terasa cu fotolii inpletite.-Tudorele ai o scrisoare.Scoase Bucuresteanulun plic din buzunarul incarcat cu timbre Baiatul se repezeste la scrisoare si rupe plicul sralucind de bucurie! Draga Tudorele...citeste iel mormaind...Te-am pregatit pentru cand te v-ei intoarce un borcan de dulciata de zmeura,cum i-ti place tie?Tusa Monica ieste sanatosi si te imbratiseste cu drag...Ai vazut ce bucurie i-am facut!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariuca34
3
Ceilalți doi au disparut indata dupa prânz.S -au reîntâlnit dupa amiaza pe terasa cu fotolii impletite.
-Tudorele,ai o scrisoare!Scoase bucuresteanul un plic din buzunarul încărcat de timbre.Baiatul se repezi la scrisoare și rupe plicul strălucind de bucurie.Draga Tudorele... citeste el mormaind.Ti-am pregătit pentru cand te vei întoarce un borcan de dulceata de zmeura,cum iti place tie!
Tușa Monica este sănătoasă și te îmbrățișează cu drag.. -Ai vazut ce bucurie i-am facut?
Răspuns de Andruta30
1
Ceilalti doi au disparut indata dupa pranz. S-au reintalnit dupa amiaza pe terasa cu fotolii impletite. -Tudorele ai o scrisoare.Scoase bucuresteanul un plic din buzunarul incarcat cu timbre.Baiatul se repezeste la scrisoare si rupe plicul stralucind de bucurie.Draga Tudorele...citeste el intre mormaind...ti-am pregatit pentru cand te vei intoarce un borcan cu dulceata de zmeura ,cum iti place tie! Tusa Monica este sanatoasa si te imbratiseaza cu drag...Ai vazut ce bucurie i-am facut!
Alte întrebări interesante