Istorie, întrebare adresată de xXDenisaXx, 9 ani în urmă

Ce a fost ,,russian sleep experiment``?.In 10-15 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Bogdansmecher
5
Cercetători ruși la sfârșitul anilor 1940 au ținut cinci persoane treze timp de cincisprezece zile, utilizând un stimulent bazat pe gaz experimental. Ei au fost păstrati într-un mediu închis, să monitorizeze cu atenție aportul lor de oxigen astfel gazul sa nu-i omoare, deoarece a fost toxic în concentrații mari. Aceste
 lucruri au fost înainte camere cu circuit închis, astfel încât acestea aveau doar microfoane și ferestre groase de dimensiuni hublou de sticlă 5 inch în camera de a le monitoriza. Camera a fost aprovizionata cu carti, pătuțuri pentru a dormi pe pat, dar nu, apă și toaletă funcționale, precum și produse alimentare s-a uscat suficient pentru a dura toate cele cinci de mai mult de o lună.
Subiecții testului au fost deținuți politici dușmani ai statului considerate în timpul al doilea război mondial.
Totul a fost bine pentru primele cinci zile; subiecții greu sa plâns că a fost promisă (fals) că vor fi eliberați dacă le-au prezentat la încercare și nu a dormit timp de 30 de zile. Conversații și activitățile lor au fost monitorizate și sa constatat că au continuat să vorbească despre incidentele din ce în ce traumatice în trecutul lor, iar tonul general al convorbirilor a luat pe un aspect mai inchisa dupa marca 4 zile.

Alte întrebări interesante