Limba română, întrebare adresată de ionutolaru11, 9 ani în urmă

Ce ai face fara somn daca nu ai avea deloc ?O compunere plz nu am imaginatie:)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0
In cazul in care eu nu as avea somn, deloc, as sta noapte de noapte doar stand si medinand la nemurirea sufletului. Intins(a) in pat, cu ochii fixi in tavan, analizand atent fiecare linie in relief si fiecare crapatura.
Desigur, aceasta lipsa de somn ar avea si parti negative, ca de exemplu, aspectul meu ar da mult de dorit, as avea cearcane si as casca mereu. Uneori imi place sa-mi fac de cap stand streaz(a) o noapte, cel mult, dar mai multe nopti la rand mi s-ar parea un lucru total exagerat.M-as gandii nopti intregi la fiecare trasatura a oamenilor pe care i-am dezamagit si care m-au dezamagit, as incepe sa plang, in final facand o totala criza de astm.
In concluzie, nu mi-as dori nici  in ruptul capului lipsa somnului.
Răspuns de Flloppsy
0
Pai poti scrie despre o petrecere
 
Eram cu prieteni mei ,ceasul era 23:00 si nu aveam somn nici unul dintre noi . Cu mine era Vlad si Marius si lui Vlad ia venit o idee super tare sa invitam prieteni nostri si sa dam o petrecere pentru a ne distra in ultima zi de vacanta. Toti  eram cu nasul in telefoane sunandune prieteni sa vina sa petrecem toti .
  Dupa catva timp erau toti la usa noastra strigand PETRECEREE si erau gata pentru petrecerea noastra de sfarsitul vacantei ,le.am deschis usa si a inceput petrecerea .Am petrecut toata noaptea cu cei mai tari prieteni ai mei .La petrecere am avut fete dansand ,concursuri cine bea cel mai repede si muzica care era la maxim ,dupa ceva timp toti au adormit, petrecerea sa terminat la 04:30 . Cand ne.am trezit toti eram foarte tristi ca petrecerea sa terminat si a urmat scoala .
 Sper ca te.am ajutat .

ionutolaru11: Daca nu ai avea deloc nu decat o noapte.
Flloppsy: Pai as da mereu cate o petrecere ,eu asa fac
ionutolaru11: A ok:)
Flloppsy: :* :*
Alte întrebări interesante