Fizică, întrebare adresată de romanemima, 9 ani în urmă

ce am face fara curent electric?


















Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stzsticlutza
2
Daca nu ar mai fi energia electrica lumea asa cum o stim noi astazi nu va mai fi, ci un nou inceput. Exista oameni care considera ca ei se vor descurca indiferent de situatie, si ca fara tehnologie, fara electricitate: am trai mai bine. Ei bine, se inseala. Disparitia energiei electrice va crea haos total. In prima instanta va fi socul, apoi dupa ceva conflicte sangeroase locale, se va instaura o noua lume guvernata de domnia celui puternic. Si in doar cativa ani sclavia va fi prezenta, caci cineva trebuie sa munceasca in locul utilajelor.



roseralu: Pai, sa ne gandim putin. Fara calculator? Nu am mai putea cauta informatii despre ce ne dorim si nu am mai putea conversa cu prietenii. Fara televizor? Nu am mai vedea stirile si niciun documentar interesant. Fara telefoane? Am pierde legatura cu cei mai indepartati. Fara lumina? Am folosi din nou lumanarea ca in Evul Mediu. Fara caldura electrica? Ar trebui sa ne imbracam f.gros iarna ca sa nu murim de frig. In concluzie, ne-am intoarce iarasi in epoca de piatra.
anautza: si stiu de unde ai luat raspunsul asta.
Răspuns de ssmecheru33
0
Pai e foarte rau.. Nu am mai putea afla stiri noi, nu am mai putea sa ne ajutam unii pe ceilalti cu temele, nu am mai putea vorbi cu prietenii, nu am mai putea sa ne jucam pe PC/XBOX/PS3/PS4 etc., deci ar fi foarte rau.

anautza: ce faceam si inainte.traiam.ce inainte nu traiau oamenii?munceau, invatau, se distrau.
ssmecheru33: Da, se distrau, dar nu ca acum :)
ssmecheru33: Si in plus, fara lumina e chiar foarte rau
anautza: da, stiu iar noi ar trebui sa fim multumiti ca avem curent electric.
ssmecheru33: Corect
Alte întrebări interesante