Evaluare Națională: Lb. Română , întrebare adresată de abcdme123, 8 ani în urmă

Ce crezi că este mai important în viață: libertatea sau fericirea? Formulează-ți punctul de vedere, într-un text de cel puțin 80 de cuvinte.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de enuf
55

Răspuns:

Eu sunt de părere că dintre fericire și libertate, în viață, este mai importantă libertatea, deoarece fericirea este doar un sentiment temporar, libertatea fiind permanentă. Eu cred că dacă o persoană este liberă, aceasta este și fericită. Este foarte important să fii liber, să poți să fii tu și să demonstrezi ceea ce poți face pentru tine și cei din jur.

Eu sunt de părere că dintre fericire și libertate, în viață, este mai importantă libertatea, deoarece fericirea este doar un sentiment temporar, libertatea fiind permanentă. Eu cred că dacă o persoană este liberă, aceasta este și fericită. Este foarte important să fii liber, să poți să fii tu și să demonstrezi ceea ce poți face pentru tine și cei din jur. Totuși, prea multă libertate poate dăuna, pentru că atunci când oamenii au la dispoziție prea multă libertate, tind să înceapă să facă lucruri rele în scopuri proprii și să facă rău comunității în care trăiesc.

Eu sunt de părere că dintre fericire și libertate, în viață, este mai importantă libertatea, deoarece fericirea este doar un sentiment temporar, libertatea fiind permanentă. Eu cred că dacă o persoană este liberă, aceasta este și fericită. Este foarte important să fii liber, să poți să fii tu și să demonstrezi ceea ce poți face pentru tine și cei din jur. Totuși, prea multă libertate poate dăuna, pentru că atunci când oamenii au la dispoziție prea multă libertate, tind să înceapă să facă lucruri rele în scopuri proprii și să facă rău comunității în care trăiesc. În concluzie, eu consider că libertatea este mai importantă.

Alte întrebări interesante