Limba română, întrebare adresată de maksfleisop, 8 ani în urmă

Ce inseamna depistati ?​


maksfleisop: multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de candreea26maya
0

Explicație:

aflați..................


candreea26maya: sau găsiți
Răspuns de nqtahq
0

Răspuns:

a afla, a descoperi ceva necunoscut, tainic


maksfleisop: poti sa ma ajuti la is torii te rog ?
nqtahq: cu ce
maksfleisop: la istorie*: Demonstreaza prin trei argumente ca Franta a cunoscut success remarcabile in domeniul economiei in anii 1852-1870
nqtahq: formează o nouă întrebare și eu acolo o să-ți răspund, aici nu pot
nqtahq: Economia Franței în xix - lea secol este dominat de agricultură, în timp ce populația țării rămâne în mare parte din mediul rural. Istoria cantitativă arată că agricultura franceză a cunoscut între 1820 și 1870 o creștere care, din punct de vedere istoric, a fost depășită doar de cea din urma celui de- al doilea război mondial . Rata medie anuală de creștere a produsului agricol în această perioadă a ajuns la 1,2%.
nqtahq: Suprafața recoltată a crescut odată cu extinderea culturii sfeclei la furaje sau, mai general, la declinul în barbă . La această prosperitate au contribuit și unele inovații, cum ar fi primele bătătoare , înlocuirea secerelor cu coase și avansul cartofului .

În general, acest progres contribuie la o creștere a puterii de cumpărare care stimulează dezvoltarea industriilor bunurilor de consum .
nqtahq: Aceștia participă la reducerea așa-numitelor crize ale „vechiului regim” în care o criză agricolă are repercusiuni asupra industriei.

Este remarcabil faptul că un număr de istorici economici, precum Paul Bairoch sau Walt Whitman Rostow , fac din „ revoluția agricolă ” o etapă în dezvoltare și o condiție pentru decolare industrială.
nqtahq: gata
nqtahq: alege informația după cum îți trebuie ție
Alte întrebări interesante