Informatică, întrebare adresată de saroltavass, 9 ani în urmă

Ce inseamna TouchPad Disable? Si ce sa fac daca nu-mi merge TouchPadul de pe laptop ?!? Help


artur99: 1. Ai instalat driver pentru tastatura? Functioneaza tastele "Fn"? 2. A functionat vreodata TouchPad-ul? 3. Ai driver pt touchpad? 4. Pe care tasta Fn apare un touchpad taiat?
branzaaaaa: Ar trebui sa activezi touch padul din control panel sau sa iti cumperi un mouse
saroltavass: deci imi merg alew Fn eu am laptop ASUS si atre sa apas Fn F9 si am apasat imi scrie touchpad enable si tot nu merge
artur99: ori e stricat, ori iti trebuie driver

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de brianapopescu2
0
TouchPad Disable-TouchPad-ul este dezactivat(nu il poti folosi). TouchPad-ul este acel cadran ce se afla in fata tastaturii si pe care pui degetul pentru a misca sagetuta leptopului. Daca el este dezactivat,ai putea sa iti cumperi un mouse pe care sa il conectezi la laptop si sa il activezi la loc. Sau,daca este PC,poti sa nu iti mai cumperi mous-ul,ci sa umblii direct ep TouchScreen in setari. Sper ca te-am ajutat.


saroltavass: pai momentan nu am un mouse pentru laptop dar faza e ca la mine scrie TouchPad Enable si totusi nu merge am facut si combinatia FN F7/ FN F9 dar nu merge si eu sigur nu i-am facut nimic si nu stiu ce sa ii fac :/
saroltavass: dar nu stiu daca am sau nu pe laptop un buton hardware
brianapopescu2: Daca nu merge,ar fii bine sa consulti un specialist. Poti sa il strici mai rau daca incerci tot felul de combinatii.
saroltavass: ok Multumesc ! :)
saroltavass: de ajutor
artur99: :)) nu prea poti sa il strici daca testezi combinatii =))
Alte întrebări interesante