Limba română, întrebare adresată de Lucas007, 8 ani în urmă

Ce ti-a placut in ''Amintiri din copilarie"
Spune-ti incat sa fie in jur de o foaie A4 pe o parte macar 3 sferturi

30 Puncte si coronita va rog !!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 10Cezara10
30
Mi-a placut ca Nica a fost nazdravan dar si istet.Faptul ca a scapat de matusa Marioara si de multe alte necazuri si cateodata...a mai primit si bataie, dar macar s-a distrat!Mie mi-a placut cel mai mult cand Nica a ascuns pupaza.
Mie mi-a placut in amintiri din copilarie de Nica , intamplrile, traditile , glumele 
sau 
Mie mi-a placut amintiri in copilarie deoarece Nica era un copil mincinos, si cartea era interesanta,Cea dintai scolarita de la scoala lui Nica din Humulesti era iinsasi Smarandita popii,o zgatie de copila agera la minte si silitoare.Intr-una din zile venise parintele la scoala si aduce un scaun nou si lung,si dupa ce intreba pe dascal cum se poarta copii,sts putin si a pus numele scaunului ,,Calul Balan'' si l-a lasat la scoala.
In alta zi vine iara parintele la scoala cu mos Fotea,cojocarul satului,ce adce un dragut biciusor inpletit frumos.Se numea ,,Sfantul Nicolai''.
Trecura o zi,doua,trei si vine iar la scoala parintele sa vada ce fac.Atunci copila parintelui ,cum era ea sprintara si plina de incuri,a bufnit de ras.A fost cgemata pe Balan.A mancat saraca papara,pacatul ei,sarmana.''  Acesta este fragmentul .Eu consider ca a fost un text din care am invatat mult ce ne-or fi de folos. Mesajul ce il am este asta ,, Nu mai fi-ti rai.Nici copii nici profesorii''
Alte întrebări interesante