Informatică, întrebare adresată de Istefan, 9 ani în urmă

Cerinţa
Scrieți definiția completă a subprogramului P care primeşte prin intermediul parametrului n un număr natural nenul (n≤100), iar prin intermediul parametrului x un tablou unidimensional cu n componente întregi, de maximum opt cifre fiecare.

Subprogramul furnizează prin intermediul parametrului mini valoarea minimă din tabloul x, prin intermediul parametrului maxi valoarea maximă din x, iar prin intermediul parametrului sum suma elementelor din tabloul x.

Restricţii şi precizări
0 < n <= 100
numele subprogramului cerut este P
parametrii sunt, în această ordine: x, n, mini, maxi, sum
elementele vectorului x sunt indexate de a zero

Exemplu
Dacă n=6 și x= (12, 7, 6, 3, 8, 5), după apel mini=3, maxi=12 și sum=41.

Important
Soluţia propusă va conţine doar definiţia subprogramului cerut. Prezenţa în soluţie a altor instrucţiuni poate duce erori de compilare sau de execuţie care vor avea ca efect depunctarea soluţiei.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sfechisalin
7
Rezolvare de 100p.Copiaza numai subprogramul "P" .
Anexe:

AntiEaglesDavids: hehe mersi dar nu-i mare lucru :P
sfechisalin: stiu :))
sfechisalin: Folosesti stl?
artur99: "Pentruca,daca incerc sa dau copy-paste,imi pune codul pe randuri consecutive sise vede urat." am facut un tool care fixeaza asta
artur99: http://artur99.net/brfix/
sfechisalin: Mersi ;)
AntiEaglesDavids: STL folosesc in totalitate pt un proiect (un mic joc la care lucrez) iar pentru probleme cu grafuri 80% restul cam 20%(adica il folosesc in fiecare problema dar nu in cantitate mare)
AntiEaglesDavids: la rezolvare de probleme sincer, nu prea e cine stie ce, adica nu te ajuta cu mult la gasirea unei solutii
sfechisalin: Mie imi place sa il folosesc,il folosesc mult :D
AntiEaglesDavids: la fel
Alte întrebări interesante