Limba română, întrebare adresată de motrescubianca, 9 ani în urmă

Cine imi face rapid rezumatul la: domnul goe?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0
Dupa toate astea mam'mare hotaraste sa stea pe culoar impreuna cu Goe.in timp ce mam'mare priveste pe geam baiatul trage semnanul de alarma, iar trenul se opreste. Personalul trenului incepe sa verifice toate vagoanele ca sa vada a carei siguranta era rupta, in acest timp mam'mare isi ia nepotul in brate si se preface ca doarme stand pe un geamantan strain. In sfarsit trenul pleaca, nu se poate sti cine a tras alarma.
In sfarsit trenul ajunge la Bucuresti cu cateva minute intarziere. Cucuoanele coboara din tren si se urca in trasura, pornind spre "bulivar"...
TemaGoe este un copil rasfatat, needucat si lenes care nu iubeste invatatura ramanand repetent. Este obisnuit sa fie recompesat de familie. Copilul este obisnuit si sa primeasca totul la comanda si neconditionat de aceea cand nu vine trenel este "foarte impacient" asa cum noteaza naratorul.
Anexe:

motrescubianca: trebuie sa faci rezumatul de la inceputul povestii
Răspuns de bella123
1
Mam'amre, mamita si tanti Mita il duc pe Goe la Bucuresti cu trenul, sperand ca acesta nu va mai ramane repetent. Goe le insulta mereu pe cele trei doamne si are un limbaj necorespunzator varstei lui. Trenul soseste iar cele patru persoane intra in vagon unde li se ofera un compartiment. Goe ramane pe coridor impreuna cu barbatii. Goe fiind neatent isi pierde palaria cu tot cu bilet,Conductorul le cere celor trei dame biletul, observand ca Goe nu are bilet le cere sa plateasca biletul plus o amenda. Goe se loveste cu nasul de usa compartimentului. El este recompensat cu o ciocolata in schimbul unei ,,pupaturi''. El dispare si se blocheaza in baie de unde este eliberat de conductor. Goe trage semnalul de alarma, in timp ce mam' mare nu era atenta. Goe a scapat fara a fi prins si cele patru persoane au ajuns la Bucuresti.

motrescubianca: mersi mult!
Alte întrebări interesante