Engleza, întrebare adresată de padrianamaria, 9 ani în urmă

Cine imi poate traduce si mie ceva in engleza?

Niciodata nu am sa imi uit prietenii. In special cea mai buna prietena.
Prietenii sunt persoane foarte apropiate cu care impartasesti trasaturi si interese comune si care adeseori iti raman alaturi pentru intreaga viata. Am o multime de prieteni, cu care am facut cunostinta de-a lungul anilor, dar prietena mea cea mai buna este Raluca.
Ne cunoastem din clasa I dar suntem cele mai bune prietene din clasa a III-a. Chiar daca de cele mai multe ori este o ţaţă enervanta este o prietena buna si o iubesc.
Un prieten adevarat nu il gasesti peste noapte. Un prieten adevarat il descoperi in timp. Stiu ca prietena mea o sa imi fie alaturi mereu si de aceea nu o voi uita niciodata.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Vevoqt
1
I never forget my friends. In particular, best friend. 
I'm very close friends with people who share common interests and traits which you often remain alongside for the whole life. I have a lot of friends with whom we got acquainted for years, but my best friend is R. 
Class I know but we are best friends in class III. Even though most of the times is an annoying ţaţă is a good friend and I love her. 
A true friend not find overnight. A true friend in time discover il. I know my girlfriend an I always be beside and therefore I will never forget.




Alte întrebări interesante