Limba română, întrebare adresată de ronaldothe12, 9 ani în urmă

Cine ma ajuta cu o compunere despre sportule preferat ? adica fotbalul.


ronaldothe12: e buna si aia

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mikiiva
27
Sportul meu preferat este fotbalul . Idolul meu este unicul Cristiano Ronaldo  care joaca la C.F. Real Madrid . Fotbalul este un sport grozav care te ajuta sa Îți menține sanatatea . Acesta este un sport foarte frumos. Acest sport îl practic de la o vârstă foarte frageda . Forță și viteza sunt doua lucruri foarte importante în fotbal. Fotbalul este sportul eu preferat .

ronaldothe12: Mai mare.
Răspuns de 0000000
35
           Sportul meu preferat este tenisul. Parintii m-au dat prima data cand aveam 7 ani la un antrenor foarte bun, care m-a invatat atat de bine anumite tehnici incat am ajuns sa-i bat pe favoritii din top. Este, de asememea, singurul sport pe care l-am practicat pentru un timp atat de indelungat: 7 ani. In timpul asta, am schimbat multi antrenori, si am cunoscut foarte multi oameni care acum imi sunt foarte buni prieteni. M-a ajutat sa ma mentin in forma dar si sa devin mai sociabila si sa cunosc oamenii. Cele mai grele momente au fost cele in care a trebuit sa concurez cu proprii mei colegi, dar cand vine vorba de victorie, nu mai exista prietenie... Oricum, am participat in total la 11 concursuri. Cel mai bun a fost cel la care am luat locul 3, dupa ce am batut 2 favoriti.
             Acum, am un examen de dat asa ca am lasat-o mai moale. De abia astept sa treaca toate, sa vina vacanta si sa ajung din nou sa pasesc pe zgura cu termobagul in mana, cozorocul pe cap si pregatita sa ma ant
renez si sa pa
rticip la concursuri.


ronaldothe12: da ,mersi
Alte întrebări interesante