Limba română, întrebare adresată de anamaria7791, 8 ani în urmă

cine ma ajuta sa fac un interviu....DAU COROANAA​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Luminix
3

- Bună ziua, domnule profesor! Vă mulțumesc pentru amabilitatea de a-mi acorda acest interviu!

- Bună ziua dvs.si ascultătorilor dvs. Eu vă mulțumesc pentru oportunitate! Sunt încântat că am posibilitatea de a aduce câteva lămuriri asupra subiectului mult discutat în ultima vreme, referitor la vaccinare.

- Pentru că mi-ati făcut trecerea la subiect ușoară, vă rog să aduceți câteva lămuriri asupra fabricării vaccinului.

- Știu că există mituri pe marginea subiectului fabricării și vreau să vă relatez partea tehnică a fabricării vaccinului. Vaccinul reprezintă preparatul biologic care are proprietăți ce ajută la declanșarea reacției imune a organismului vaccinat. Un aspect extrem de important îl constituie tocmai faptul că odată vaccinat, organismul capătă protecția imunologică, ce se instalează în câteva zile, săptămâni și uneori luni, pentru o perioadă foarte mare de timp și vorbesc despre o durată de ani chiar.

- Ce ne puteți spune despre discuția apărută în media ultimei perioade, cu privire la faptul că vaccinul poate induce boli grave, pareze și alte complicații?

- Pot să vă spun, având la bază experiența mea de 30 de ani, că este o poveste. În urma multor studii s-a arătat că persoanele aflate în situațiile nefericite, extrem de puține comparativ cu viețile salvate de vaccin, au suferit alte probleme de sănătate majore. Specia umană ar fi pierit cu mulți ani în urmă dacă boli precum poliomielita, rujeola, varicela tetanosul, febra tifodă, nu ar fi fost eradicate mulțumită exclusiv vaccinării populației.

- În încheiere, concluzia dvs.?

- Pot să trag un semnal de alarmă și vreau să subliniez că, trăind în mijlocul societății civilizate nu ne putem întoarce în timp. Dacă ne dorim să creștem speranța de viață și calitatea vieții trebuie să fim responsabili și să ne vaccinăm.

- Vă mulțumesc încă o dată pentru timpul acordat și deschiderea dvs.de a ne vorbi despre vaccin.

- Mulțumesc și eu!

Răspuns de Mark878
1

-Bună ziua ! Suntem astăzi în Adjudeni unde se fac trotuare ! Vom întrba nişte oameni şi muncitori cum e şi ce cred .Domnule muncitor , ce credeți despre această nouă lucrare ?

-Pai cred că e bine că în sfârşut se fac trotuare şi piste de biciclişti . Continuăm la dezvoltarea satului şi a siguranței pietonilor . Pe la noi se mai întâmplă accidente ...

-Mulțumesc . Doamnă , ce credeți despre acest proiect ?

-Cred că este foarte bine şi sper să nu îl amâne ! Primarul spune de când şi-a luat funcția că va face multe lucruri în sat . Pe mine m-a mulțumit !

Alte întrebări interesante