Limba română, întrebare adresată de CristiF, 9 ani în urmă

cine ma ajuta sa scriu un text de tip argumentativ de 15 30 de rânduri despre modul în care prietenii influenţează comportamentul unui adolescent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rodi11
1
Un adolescent este predispus sa aibă anumite fapte fiind influentat de anturajul sau. Aceste fapte pot fi bune sau rele in funcție de prietenii pe care ii are. Prietenii pot fi un exemplu pentru un adolescent iar cei care doar se prefac a fi buni prieteni cu el , de fapt nu vor decat sa ii faca rău , pacalindu-l il vor atrage pe acesta in multe capcane provocandu-i multe probleme iar mai apoi il părăsesc la greu.Acest adolescent se lasa influentat de presupusii prieteni , trezindu-se ca a facut rele fara voia sa.
In schimb , de cealaltă parte , total opusă , se afla prietenii cu adevarat buni care si ei sunt la fel un exemplu dar in sens pozitiv. Asa cum prietenii fac fapte bune , si adolescentul este îndemnat sa faca la fel.
De aceea este bine ca fiecare adolescent sa fie atent la ce prieteni isi alege.Chiar si părinții pot supraveghea adolescentul in privința anturajului pe care il are.

CristiF: Multumesc frumos!!
Rodi11: Cu placere ☺
Alte întrebări interesante