Limba română, întrebare adresată de carinabirca559, 8 ani în urmă

Cine poate sa îmi facă rezumat la cartea Mâini înzestrate? RAPIIIDDDDDD​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Maya2009
5

Răspuns:

În această carte este vorba despre operațiile lui Ben Carson și despre viața lui în familie și în societate.

Ben Carson era un băiat care colinda mahalalele orașului Detroit până când mama lui și a lui Curtis le-a impus un program. Ea a trebuit să apeleze la ajutorul lui Dumnezeu pentru a-și educa copii. Având acum un program pe săptămână băieții trebuiau să îl respecte, lucru greu de îndeplinit deoarece ei nu citiseră niciodată o carte până la capăt iar acum trebuiau să citească două cărți pe săptămână. Încă supărați ei au trebuit să respecte programul deoarece ei își respectau mama mai mult ca orice. După prima săptămână au prins gustul cititului și acum nu li se mai părea o povară. Mama lor văzând asta le-a mai dat niște sarcini pe care ei singuri și le-au ordonat în program. Cu acest program au ajuns cei mai buni din clasă. După ce a absolvit facultatea de medicină Ben Carson și-a început anii de practică la spitalul „Johns Hopkins”. El este azi cunoscut și pentru prima separare a doi gemeni siamezi.

În anii de practică ai săi el a avut multe succese dar și eșecuri. El a reușit să nu dea însemnătate acestor eșecuri decât să învețe din ele  pentru a nu le considera catastrofe uriașe. Ben Carson a fost surprins de unele succese din viața lui și asta i-a dat curaj să încerce și alte operații riscante.

Ben Carson nu este un om care doar muncește, el are și o familie de care se îngrijește cum poate mai bine el are doi băieți pe care vrea să îi educe să ajungă niște oameni de succes în viață și îi încurajează să facă totul cum se poate mai bine.

Dr. Ben Carson este un om pasionat de creier care cu ajutorul lui Dumnezeu poate face orice. Ben Carson a făcut zeci de mii de operații. El mai este și un om care are o familie și se îngrijește de ea deci are și sentimente, nu e un om fără inimă.


carinabirca559: Mulțumesc!!!!
Alte întrebări interesante