Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Citeste textul cu atentie, delimitează-l in fragmente și scrie planul simplu de idei Planul simplu de idei .
din povestea ?
Cum s-a speriat micuța Merie.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
5
  1. Raspuns-"a.Planul de idei
  2. a.Planul de idei1.Mayrie si fratele au batut la usa lui Craciunel
  3. a.Planul de idei1.Mayrie si fratele au batut la usa lui Craciunel2.Craciunel ia asezat pe copii la masa.
  4. a.Planul de idei1.Mayrie si fratele au batut la usa lui Craciunel2.Craciunel ia asezat pe copii la masa.3.Copii iau spus ce jucarii vor.
  5. a.Planul de idei1.Mayrie si fratele au batut la usa lui Craciunel2.Craciunel ia asezat pe copii la masa.3.Copii iau spus ce jucarii vor.4.Baiatul a primit o pisica de jucarir.
  6. a.Planul de idei1.Mayrie si fratele au batut la usa lui Craciunel2.Craciunel ia asezat pe copii la masa.3.Copii iau spus ce jucarii vor.4.Baiatul a primit o pisica de jucarir.5.Mayrie sa suparat ca nu a primit jucaria dorita.
  7. a.Planul de idei1.Mayrie si fratele au batut la usa lui Craciunel2.Craciunel ia asezat pe copii la masa.3.Copii iau spus ce jucarii vor.4.Baiatul a primit o pisica de jucarir.5.Mayrie sa suparat ca nu a primit jucaria dorita.6.Copii au fugit speriati de chipul leoaicei.
  8. a.Planul de idei1.Mayrie si fratele au batut la usa lui Craciunel2.Craciunel ia asezat pe copii la masa.3.Copii iau spus ce jucarii vor.4.Baiatul a primit o pisica de jucarir.5.Mayrie sa suparat ca nu a primit jucaria dorita.6.Copii au fugit speriati de chipul leoaicei.7.Craciunel ia cioplit fetitei o pisica din lemn.
  9. a.Planul de idei1.Mayrie si fratele au batut la usa lui Craciunel2.Craciunel ia asezat pe copii la masa.3.Copii iau spus ce jucarii vor.4.Baiatul a primit o pisica de jucarir.5.Mayrie sa suparat ca nu a primit jucaria dorita.6.Copii au fugit speriati de chipul leoaicei.7.Craciunel ia cioplit fetitei o pisica din lemn.8.Micutii oaspeti au plecat spre casele lor.
  10. a.Planul de idei1.Mayrie si fratele au batut la usa lui Craciunel2.Craciunel ia asezat pe copii la masa.3.Copii iau spus ce jucarii vor.4.Baiatul a primit o pisica de jucarir.5.Mayrie sa suparat ca nu a primit jucaria dorita.6.Copii au fugit speriati de chipul leoaicei.7.Craciunel ia cioplit fetitei o pisica din lemn.8.Micutii oaspeti au plecat spre casele lor.9.Craciunel isi propune sa faca jucarii cunoscute de copii.
  11. a.Planul de idei1.Mayrie si fratele au batut la usa lui Craciunel2.Craciunel ia asezat pe copii la masa.3.Copii iau spus ce jucarii vor.4.Baiatul a primit o pisica de jucarir.5.Mayrie sa suparat ca nu a primit jucaria dorita.6.Copii au fugit speriati de chipul leoaicei.7.Craciunel ia cioplit fetitei o pisica din lemn.8.Micutii oaspeti au plecat spre casele lor.9.Craciunel isi propune sa faca jucarii cunoscute de copii.10.Craciunel ciopleste jucarii placute de copii.
  12. a.Planul de idei1.Mayrie si fratele au batut la usa lui Craciunel2.Craciunel ia asezat pe copii la masa.3.Copii iau spus ce jucarii vor.4.Baiatul a primit o pisica de jucarir.5.Mayrie sa suparat ca nu a primit jucaria dorita.6.Copii au fugit speriati de chipul leoaicei.7.Craciunel ia cioplit fetitei o pisica din lemn.8.Micutii oaspeti au plecat spre casele lor.9.Craciunel isi propune sa faca jucarii cunoscute de copii.10.Craciunel ciopleste jucarii placute de copii.11.Knoonsii,Rynsii si zanele iau dotat atelierul lui Craciunel.
  13. a.Planul de idei1.Mayrie si fratele au batut la usa lui Craciunel2.Craciunel ia asezat pe copii la masa.3.Copii iau spus ce jucarii vor.4.Baiatul a primit o pisica de jucarir.5.Mayrie sa suparat ca nu a primit jucaria dorita.6.Copii au fugit speriati de chipul leoaicei.7.Craciunel ia cioplit fetitei o pisica din lemn.8.Micutii oaspeti au plecat spre casele lor.9.Craciunel isi propune sa faca jucarii cunoscute de copii.10.Craciunel ciopleste jucarii placute de copii.11.Knoonsii,Rynsii si zanele iau dotat atelierul lui Craciunel.12.Craciunel e foarte bucuros

Asta Spune Google!

[Byra]

Alte întrebări interesante