Limba română, întrebare adresată de 612, 9 ani în urmă

Citiți urmatorul pasaj!!! Trebuie sa descriu intr.o jumatate de pagina de caiet studențesc tărâmul celalalt in care a ajuns Praslea. "Praslea ajunse pe tărâmul celalalt, se uita cu sfială in toate părțile, si cu mare mirare văzu toate lucrurile schimbate; pământul, florile, copacii, lighioni altfel făptuite erau pe acolo. Deocamdată îi cam fu frică, dară, imbarbatandu-se, apucă pe un drum si merse până dete de niste palate cu totul si cu totul de arama." Va rog este urgent!!! Dau coroană!!!!!!!!!!! (Clasa a cincea)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de carlisaana
11
Desi Praslea era cel mai mai mic dintre cei 3 fii ai imparatului, acesta era cel mai curajos si voinic dintre ei. Dorinta lui de a le salva pe fetele de imparat l-a dus intr-un alt taram fantastic.
Taramul pe care a ajuns a fost unul diferit. Pamantul era schimbat, aproape de nerecunoscut, florile aveau alta mireasma imbatatoare, copacii nu erau la fel, iar creaturile aflate acolo era inspaimantatoare, fapt care reiese din sentimentul de frica al lui Praslea, care se imbarbata.  Era o lume neobisnuita si ciudata pentru protagonist(personajul principal). Acolo nu doar ca se aflau vietati diferite si bizare, dar mai era si un mare palat in totalitate de arama. Era atat de stralucitor incat Praslea abia se putea uita la el. 
Curajul sau a fost remarcat in aceasta calatorie spre un taram necunoscut care va ramane mereu in amintirea sa.
(sper ca te.am ajutat )
Alte întrebări interesante