Limba română, întrebare adresată de omelinda99, 9 ani în urmă

Comenteaza afimatia "De ce ma joc? Simplu. Imi place, sunt liber, lumea jocului e lumea mea, lumea triumfurilor mele" in 10 randuri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de luciamaia97
4
In opinia mea acest raspuns face aluzie la sentimentul copilariei. Acest sentiment este unul unic si ireversibil. Libertatea de a te juca de a cunoaste lumea. Copilaria este cea mea frumoasa parte a vietii fiecarui muritor, poti fi iresponsabil, nu ai griji, te distrezi si te singur bine. Copilaria este momentul la care experimentam cele mai frumoase sentimente.
Răspuns de catalin98
2
MA JOC PENTRUCA IMI PLACE MAI ALES SA MA JOC CU PRIETENI . CAND MA JOC MA SIMT LIBER PENTRUCA JOACA ESTE UN LUCRU MINUNAT. CAND SUNTEM COPI LUMEA NOASTRA ESTE UN JOC . CHESTIA ASTA NU ESTE CEVA TEMPORAR NOI O SA NE JUCAM SI CAND  O SA FIM MARI PENTRUCA NU SE POATE SA NU NE JUCAM  LUMEA NOASTRA ESTE UN JOC NOI SUNTEM UN JOC EU MAS JUCA TOATA ZIUA. DESIGUR O SA VINA MAI INCOLO MAI PELA 16 17 ANI MATURIZAAREA DAR ASTA NU INSEAMNA CA TREBUIE SA RENUNTAM LA A NE JUCA DOAR PENTRUCA ASA SE ZICE . SI ORI CUM SI CAND O SA AVEM COPI NU O SA PUTEM STA DEPARTE DE A NE JUCA CACI TREBUIE SA NE JUCAM CU COPII NOSTRI. DECI IN VIATA NU POTI STA FARA SA TE JOCI . :D
Alte întrebări interesante