Limba română, întrebare adresată de sporttennis26, 7 ani în urmă

Comenteaza formula de incheiere Harap-Alb :Şi a ţinut veselia ani întregi, şi acum mai ţine încă; cine se duce acolo bea şi mănâncă. Iar pe la noi, cine are bani bea şi mănâncă, iară cine nu, se uită şi rabdă.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mateialexandru99
1

Răspuns:"Harap-Alb" este un basm traditional romanesc scris de Ion Creanga, care prezinta aventurile unui tanar numit Harap-Alb care se lupta pentru a dobandi iubirea si acceptarea din partea familiei sale adoptate.

Formula de incheiere a basmului este foarte satisfacatoare și oferă o înțelegere profundă a temelor prezentate în basm. Harap-Alb reușește să învingă toate obstacolele care i se pun în cale și să obțină iubirea și acceptarea familiei sale adoptate. El este recompensat pentru curajul și inteligența sa prin căsătoria cu fiica regelui și prin moștenirea tronului.

Aceasta incheiere ofera o imagine pozitiva despre puterea sufletului uman și a determinării, dar si despre importanta acceptarii si iubirii in familie, si cum acestea pot face un om mai puternic. În plus, aceasta incheiere oferă o înțelegere despre cum răsplata adevărată pentru eforturile noastre este acceptarea și iubirea celor din jurul nostru.

Explicație:

Am cam scris pe graba , dar acum nu scrie si tu mot a mot , ia ca model ce am scris eu , mai bagi si de la tine niste idei , schimbi

niste cuvinte , inlocuiesti sinonime etc , dar ai grija sa nu pierzi ideea . Salut !


sporttennis26: mersi
Alte întrebări interesante