completati cu termenul omis astfel incit sa obtineti o propozitie adevarata: -2,3+(-7,7+ =0 ; 5/12+(3/8+ =0
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
44
-2,3+(-7,7+x) =0
-2,3-7,7-x =0
x=10
-2,3+(-7,7+10) =0 -2,3+2,3 =0
5/12+(3/8+x) =0
3/8+x=-5/12
x=-5/12-3/8=-(10+9)/24=-19/24
5/12+(3/8-19/24) =0
5/12+(9-19)/24 =0
5/12-10/24 =0
5/12-5/12 =0
-2,3-7,7-x =0
x=10
-2,3+(-7,7+10) =0 -2,3+2,3 =0
5/12+(3/8+x) =0
3/8+x=-5/12
x=-5/12-3/8=-(10+9)/24=-19/24
5/12+(3/8-19/24) =0
5/12+(9-19)/24 =0
5/12-10/24 =0
5/12-5/12 =0
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă